JAVNO OSVETLJENJE POZIVA NA PRIJAVU KVAROVA NA RASVETI

Izvor: Kurir, 13.Feb.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNO OSVETLJENJE POZIVA NA PRIJAVU KVAROVA NA RASVETI

Ako građani primete da javno osvetljenje nije ugašeno to mogu prijaviti JKP Javno osvetljenje Beograd

BEOGRAD - JKP „Javno osvetljenje” Beograda apelovalo je na građane da čim primete da javno ovetljenje nije ugašeno u periodu od 3 do 17.30 časova, to prijave na broj telefona 3020-100.

„U vanrednim vremenskim uslovima velikih hladnoća i padavina češće se događaju kvarovi na MTK sistemu, koji služi za daljinsko gašenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i paljenje javnog osvetljenja u glavnom gradu.

Radnici „Javnog osvetljenja” imaju dodatno otežavajuće ručno komandovanje osvetljenjem, jer su instalacije (ormani) nepristupačne i okovane snegom i ledom.

Otkopavanje ormana, kao i sam pristup vozila „Javnog osvetljenja” u pojedinim rubnim naseljima veoma je otežano zbog snežnih nanosa”, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

JKP „Javno osvetljenje” pozvalo je Beograđane da svojim pozivima i skretanjem pažnje na svaki problem s osvetljenjem pomognu da monteri što efikasnije i brže izađu na teren i otklone posledice kvarova na mreži preopterećnog sistema „Elektoprivrede Srbije”.

„Pored mera koje preduzimamo velikim skraćenjem rada javnog osvetljenja na teritoriji Beograda i gašenjem dekorativnog osvetljenja objekata i mostova, uz ovaj apel građanima pokušavamo da uštedimo svaki kilovat električne energije u uslovima njene prekomerne potrošnje zbog veoma niskih temperatura”, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.