Izmene u saobraćaju zbog radova na kružnoj petlji „Antifašističke borbe

Izvor: Studio B, 20.Sep.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju zbog radova na kružnoj petlji „Antifašističke borbe"

Zbog radova na sanaciji i asfaltiranju kolovoza u okviru redovnog održavanja, za saobraćaj je zatvorena kružna petlja iznad auto-puta „Antifašističke borbe" do ponedeljka, 24. septembra, do 4 sata.

U ovom periodu neće biti moguće uključenje na auto-put i isključenje sa auto-puta na ovoj petlji pa se zato savetuje vozačima da za uključenje i isključenje koriste kružnu saobraćajnu petlju „Španskih boraca".

Tokom izvođenja radova vozila sa linije javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << gradskog prevoza saobraćaće tako što će autobusi sa linije 17, na delu od „Sava centra" do Bulevara Zorana Đinđića saobraćati u oba smera Bulevarom Arsenija Čarnojevića (auto-putem) i Ulicom španskih boraca. Autobusi sa linije 89 će na delu od „Sava centra" do raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Ulice antifašističke borbe saobraćati u oba smera Bulevarom Arsenija Čarnojevića (auto-putem), Ulicom španskih boraca i Bulevarom Milutina Milankovića, dok će vozila sa linije 67 od raskrsnice Bulevara Zorana Đinđića i Ulice antifašističke borbe do raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Španskih boraca u oba smera saobraćati Bulevarom Zorana Đinđića i Ulicom španskih boraca.

Vozila javnog gradskog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

 

 

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Izmene zbog radova na kružnoj petlji Antifašističke borbe

Izvor: Kurir, 21.Sep.2012, 13:38

U ovom periodu neće biti moguće uključenje na auto-put i isključenje sa auto-puta na ovoj petlji pa se zato savetuje vozačima da za uključenje i isključenje koriste kružnu saobraćajnu petlju „Španskih boraca”..BEOGRAD - Zbog radova na sanaciji i asfaltiranju kolovoza do ponedeljka, 24....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.