Izmene u saobraćaju zbog radova na „Gazeli

Izvor: Studio B, 24.Jun.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju zbog radova na „Gazeli"

U okviru radova na „Gazeli" od 26. juna do 30. jula biće zatvorena za saobraćaj polovina trolejbuskog mosta (prelazak Ulice kneza Miloša iznad auto-puta) od centra grada ka Topčiderskoj zvezdi.

Saobraćaj će se dvosmerno odvijati polovinom mosta od Topčiderske zvezde ka centru grada. U ovakvom režimu, da bi radio trolejbuski saobraćaj, trolejbuska mreža sa polovine mosta gde se obavljaju radovi biće prebačena na drugu polovinu.

Prebacivanje trolejbuske kontaktne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << mreže obavljaće se u toku noći između 23. i 24. juna, i 24. i 25. juna od 22 do 6 časova i u noći između 25. i 26. juna, od 23 do 4 časa ujutro. Tokom navedenih radova trolejbuske linije 40 i 41 neće saobraćati. Umesto ovih linija uspostavlja se privremena autobuska linija 41A (Studentski trg - Banjica 2).

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.