Izmene u saobraćaju zbog promocije Vojske Srbije

Izvor: S media, 18.Sep.2009, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju zbog promocije Vojske Srbije

Nekoliko ulica u centru Beograda biće zatvoreno za saobraćaj večeras i sutra zbog svečanosti povodom promocije potporučnika - studenata 129. i 130. klase Vojne akademije.

Večeras od 21 do 23 časa i sutra od 17.30 do 19.30 časova za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar kralja Aleksandra od Resavske ulice do Trga Nikole Pašića i Dečanska, od Trga Nikole Pašića do Nušićeve (tunel).

Biće zatvorena ulica Kneza Miloša, od Nemanjine do Takovske, Takovska od >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Kneza Miloša do 27. marta, kao i Trg Nikole Pašića.



Zatvara se ulica Jurija Gagarina do kraja septembra


Od nedelje 20. septembra,pa do kraja meseca, režim saobraćaja u ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu biće delimično izmenjen zbog uklapanja nove saobraćajnice u postojeće kolovozne trake.

Saobraćaj će se odvijati jednom trakom. Vozači treba da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju, kojom će se usmeravati vozila u vreme radova.

Do sada je završena izgradnja 190 metara konstrukcije železničkog mosta, koja je postavljena na pet stubova. U narednih mesec dana na novom mostu biće ugradjena izolacija, kamena podloga, žlezničke šine i ograda. Na kraju sledi prebacivanje saobraćaja sa sadašnjeg železničkog nasipa, koji će potom biti srušen.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.