Izmene u saobraćaju u novogodišnjoj noći i 1. januara

Izvor: Glas javnosti, 30.Dec.2011, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene u saobraćaju u novogodišnjoj noći i 1. januara

BEOGRAD - U novogodišnjoj noći, od 17 sati do pet ujutru, za saobraćaj će biti zatvoren Trg Nikole Pašića i Dečanska ulica, a u nedelju, 1. januara zbog manifestacije "Ulica otvorenog srca" od šest do 20 sati biće zatvorena Svetogorska i deo Makedonske, saopšteno je iz Direkcije za javni prevoz.

Na svim linijama javnog gradskog prevoza 31. decembra važiće uobičajeni subotnji red vožnje, s tim da će autobusi na noćnim linijama ući u saobraćaj već od 22 sata, a ne do ponoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kao inače.

Dnevne linije 7, 12, 15, 16, 17, 27, 29, 40, 33, 48, 53, 84, 88 i 95 će do 22 časa raditi po subotnjem redu vožnje, a u periodu od 22 sata do četiri sata ujutru vozila na tim linijama saobraćaće u intervalu od 30 minuta.

Linije sa poteza 100, 300, 400 i 600 radiće po važećem redu vožnje za radni dan do kraja rada.

Tokom održavanja manifestacije "Ulica otvorenog srca", od šest do 20 časova, za saobraćaj će biti zatvorene Svetogorska i Makedonska ulica na delu od Dečanske do Takovske ulice, pa trolejbuske linije 28 i 41 neće saobraćati, ali će na liniji 40 biti povećan broj vozila.

Autobusi sa linija 65 i 77 će 1. januara, u oba smera, saobraćati delimično izmenjenim trasama kroz Dečansku, Braće Jugovića, Bulevar despota Stefana i Džordža Vašingtona, pa kroz ulicu 27. marta i dalje redovnim trasama.

Požeska ulica na Banovom brdu, u kojoj će 1. januara biti održana manifestacija "Grad otvorenog srca", biće zatvorena na delu od Kijevske do Petra Mećave od dva sata posle ponoći do 20 časova.

Zbog tog zatvaranja tramvaji sa linija 12 i 13 saobraćaće na skraćenoj trasi kao lokalne linije 12L od Omladinskog stadiona do Gospodarske mehane i kao 13 L od Bloka 45 do Gospodarske mehane.

Biće uspostavljena autobuska linija 13A koja će povezati Glavnu železničku stanicu i Banovo brdo.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurir: Izmene u saobraćaju u novogodišnjoj noći 01.januara; od 17 sati do pet ujutru

Izvor: Moto.rs, 30.Dec.2011

foto: kurir-info.rs U novogodišnjoj noći, od 17 sati do pet ujutru, za saobraćaj će biti zatvoren Trg Nikole Pašića i Dečanska ulica, a u nedelju, 1. januara zbog manifestacije "Ulica otvorenog srca" od šest do 20 sati biće zatvorena Svetogorska i deo Makedonske. Kliknite ovde da biste pročitali...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.