Izmene režima saobraćaja zbog rehabilitacije mosta Gazela

Izvor: Blic, 13.Maj.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene režima saobraćaja zbog rehabilitacije mosta Gazela

BEOGRAD - Zbog radova na rehabilitaciji beogradskog mosta Gazela u periodu od danas u 22 časa do ponedeljka 16. maja u četiri sata biće izmenjen saobraćaj na tom mostu, Javno saopštilo je preduzeće "Putevi Srbije".

Za saobraćaj će biti zatvorena polovina mosta Gazela u smeru od Šida ka Nišu, što je neophodno zbog izvođenja radova na betoniranju anker blokova i poprečnih nosača mosta.

Tokom izvođenja radova saobraćaj u smeru ka Nišu odvijaće se samo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krajnjoj levoj kolovoznoj traci smera Beograd - Šid.

Saobraćaj u smeru ka Šidu odvijaće se, kao i do sada, srednjom i desnom kolovoznom trakom smera Beograd - Šid.

Za saobraćaj će, takdoje, biti zatvoreno i isključenje sa mosta Gazela (autoput E - 75) iz smera Šida ka Topčiderskoj zvezdi i Ulici kneza Miloša ka centru.

Alternativni pravac za vozila ka Topčiderskoj zvezdi i ka Ulici kneza Miloša ka centru je petlja Autokomanda i nazad ka Mostarskoj petlji.

U saopštenju je navedeno da se za saobraćaj zatvara i saobraćajna niša „Sava Centar" u smeru ka Nišu, a zaustavna traka na tom delu autoputa E-75 biće otvorena samo za vozila javnog gradskog prevoza.

"Putevi Srbije" potsećaju da sve dosadašnje izmene režima saobraćaja na mostu Gazela ostaju i dalje na snazi.

Povezane vesti: Gužva na "Gazeli" Most Gazela za izbegavanje tokom sledećih osam meseci "Gazela" zatvorena za saobraćaj još noćas Zatvorena prilazna traka ka Gazeli iz Bulevara vojvode Putnika Zatvaranje saobraćaja na autoputu Beograd-Novi Sad do 23. oktobra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.