Izmene režima saobraćaja tokom radova u Beogradskoj ulici

Izvor: Studio B, 28.Okt.2010, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene režima saobraćaja tokom radova u Beogradskoj ulici

Radovi na popravci tramvajskih šina u Beogradskoj ulici nastavljaju se u petak, 29. novembra, od 22 sata.

Zbog radova za saobraćaj će biti zatvorena raskrsnica ulica Beogradske i Njegoševe. Planirani radovi za ovaj vikend završiće se u ponedeljak, 1. novembra, u 4 časa.

Sekretarijat za saobraćaj apeluje na sugrađane da se tokom trajanja radova kreću alternativnim pravcima. Tokom radova linije javnog gradskog prevoza putnika saobraćaće na sledeći način: tramvaji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sa linija 2 i 12 će na delu od Nemanjine ulice do Bulevara kralja Aleksandra saobraćati Resavskom ulicom; tramvaji sa linije 10 će, umesto ulicama Starine Novaka i Beogradskom, saobraćati „preko" Vukovog spomenika, zatim Bulevarom kralja Aleksandra, Resavskom, Nemanjinom, preko Trga Slavija i dalje redovnom trasom, dok će tramvajska linija 14, na delu od Trga Slavija do Bulevara kralja Aleksandra, saobraćati Nemanjinom i Resavskom ulicom.

Autobusi sa linija 33 i 48 će ići delimično izmenjenom trasom: Trg Slavija - Nemanjina - Resavska - Bulevar kralja Aleksandra - Starine Novaka i dalje redovnom trasom.

Linije noćnog saobraćaja (7, 308 i 401) će, umesto Beogradskom ulicom, saobraćati kao linije 33 i 48 u izmenjenom režimu („kroz" Resavsku). Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGS-a.

Ukidaju se stajališta: „Pravni fakultet" za linije 2, 10, 12 i 14 u Beogradskoj ulici, smer ka Trgu Slavija, „Pravni fakultet" za liniju 10 u Beogradskoj ulici, smer ka Dorćolu, „Trg Slavija /Nemanjina/" za linije 2 i 12 u Nemanjinoj ulici, oba smera.

Vozila sa linije 24 će u oba smera, umesto ulicama Svetozara Markovića i Kralja Milutina, saobraćati ulicom Kneginje Zorke. Koristiće sva postojeća stajališta na izmenjenom delu trase.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi u Beogradskoj ulici

Izvor: Danas, 28.Okt.2010

Radovi na popravci tramvajskih šina u Beogradskoj ulici nastavljaju se danas od 22 sata. Zbog radova za saobraćaj će biti zatvorena raskrsnica ulica Beogradske i Njegoševe. Planirani radovi za ovaj vikend završiće se u ponedeljak, 1. novembra, u 4 časa.

Nastavak na Danas...

IZMENE SAOBRAĆAJA VOZOVA ZBOG RADOVA NA TOPČIDERU

Izvor: Kurir, 29.Okt.2010, 18:45

BEOGRAD- Zbog radova na pruzi između stanica Beograd i Topčider od 1. do 10. novembra biće promenjen saobraćaj putničkih vozova, u periodu od 10.20 do 15.20 časova, najavile su danas Železnice Srbije...Kompozicija koja polazi iz Prijepolja za Beograd u 3:55 časova saobraćaće samo do Rakovice,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.