Izmene režima linija gradskog prevoza u Zemunu

Izvor: Blic, 26.Jun.2015, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene režima linija gradskog prevoza u Zemunu

Zbog radova u Ulici Stevana Markovića, na delu od Karađorđeve do Keja oslobođenja u Zemunu, režim linija javnog gradskog prevoza biće izmenjen do 29. jula, saopštili su iz Sekretarijata za saobraćaj.

Kako se navodi, vozila sa linija 82, 88, 610, 611 i ADA 2 će u smeru ka terminusu "Kej oslobođenja", na delu od raskrsnice Karađorđeva –Stevana Markovića do terminusa "Kej oslobođenja" saobraćati na sledeći način: Avijatičarski trg, Dr Petra Markovića, Davidovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Marka Nikolića. U suprotnom smeru, na delu od terminusa "Kej oslobođenja" do raskrsnice ulica Karađorđeva – Stevana Markovića saobraćaće trasom: Marka Nikolića, Kej oslobođenja, Karamatina, Glavna, Avijatičarski trg i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 705 i 706 E saobraćaće skraćenom trasom do Dobrovoljačke ulice. Navedene linije promenu smera će vršiti sistemom sledećih ulica: Cara Dušana – Dobrovoljačka – Ugrinovačka – Novogradska – Cara Dušana. Korekcija vremena na linijama 705 i 706 E će se vršiti na perifernim terminusima.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGS-a. Privremeno se menja smer kretanja u Ulici Marka Nikolića, koja će u tom periodu biti jednosmerna u smeru ka Keju oslobođenja, navodi se u saopštenju

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.