Izmene rečnog i pešačkog saobraćaja zbog Karnevala brodova

Izvor: Studio B, 01.Jul.2011, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene rečnog i pešačkog saobraćaja zbog Karnevala brodova

Zbog Karnevala brodova, od 15 časova pa do iza ponoći biće zatvoren plovni put od nultog kilometra do prvog kilometra reke Save.

Takođe, biće zatvorene pešačka staza na Brankovom mostu u pravcu Novog Beograda i biciklističke staze od Brankovog mosta do kraja Beton hale (deo staze koja prelazi preko Savskog pristaništa), i od Brankovog mosta do restorana Ušće (deo biciklističke staze na strani Novog Beograda), saopštavaju iz „Beokom servisa".

Saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << će biti zatvoren u Karađorđevoj ulici na saobraćajnici za ulaz i izlaz iz pristaništa Beograd - Beton hala, tako da će biti onemogućeno parkiranje u Savskom pristaništu, ali alternativa za parkiranje je Beton hala.

Mališani iz nekadašnjeg nehigijenskog naselja ispod mosta „Gazela" na Karnevalu brodova

U organizaciji Sekretarijata za socijalnu zaštitu i Turističke organizacije Beograda, mališani iz nekadašnjeg nehigijenskog naselja ispod mosta „Gazela" učestvovaće na osmom beogradskom Karnevalu brodova u subotu, 2. jula, sa početkom u 18 časova.

Beogradski karneval brodova je tradicionalna gradska manifestacija koja promoviše reke Savu, Dunav i njihovo ušće, koje zajedno sa Velikim ratnim ostrvom čini nešto po čemu je Beograd prepoznatljiv. Mališani iz novoformiranih naselja će biti u prilici da bolje upoznaju svoj grad sa reka, a zajedno sa učesnicima karnevala ploviće Dunavom na brodu „Topčiderka".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmene u saobraćaju zbog karnevala brodova

Izvor: Blic, 02.Jul.2011, 01:25

BEOGRAD - Zbog Beogradskog karnevala brodova, koji će se održati na Savskom pristaništu, danas će biti zatvoren plovni put od nultog kilometra do prvog kilometra reke Save, dok će saobraćaj u Karađorđevoj ulici biti obustavljen, saopšteno je iz Gradske uprave...Deo Save biće zatvoren za plovila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.