Izmena trasa linija 78 i 41A

Izvor: Studio B, 19.Avg.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena trasa linija 78 i 41A

Posle priloga na Studiju B i obećanja iz Grada da će građanima Banjice izaći u susret, vozila javnog gradskog prevoza na linijama 41A i 78 od jutros saobraćaju produženom trasom, zbog radova u Paunovoj ulici.

Vozila na tim linijama sada, zbog radova na toplovodnoj mreži u Paunovoj ulici, saobraćaju do terminusa Banjica 2 i do okretnice trolejbusa, kažu u GSPu.

Vozila 41A i 78 saobraćaju ulicama Crnotravska, Paunova, Baštovanska, Bulevar oslobođenja, Paunova, terminus Banjica 2, okretnica.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

RADOVI U PAUNOVOJ: Izmena trasa linija 78 i 41A

Izvor: Blic, 19.Avg.2015

Zbog radova na izgradnji toplovodne mreže u Paunovoj, na delu od raskrsnice sa Plitvičkom ulicom do Bulevara oslobođenja u Beogradu, od četvrtka, 20. avgusta, sa prvim jutarnjim polascima, menja se trasa linija 78 i 41A na delu kroz naselje Banjica...Linije 78 i 41A će kroz naselje Banjica u oba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.