Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 09.Apr.2010, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena tramvajskih linija zbog radova kod BAS-a

Zbog radova na rekonstrukciji tramvajskog koloseka kod BAS-a biće, od 11. aprila, pola sata posle ponoći do 12. aprila, do 3.30 sati, izmenjen režim linija na tom potezu, saopšteno je danas iz GSP "Beograd".

Kako se navodi, u nedelju, 11. aprila ukidaju se linije 7L i 11 i skraćuju se linije 7 i 9. Tramvaji sa oznakom 7 saobraćaće od Omladinskog stadiona, preko Tašmajdana i Glavne železničke stanice, do Pristaništa ispod Kalemegdana. Tramvaji 9L kretaće se od Banjice, preko Slavije, do Pristaništa.

Na relaciji Blok 45 - Slavija biće uspostavljena linija sa oznakom 7A, koja će koristiti postojeća stajališta, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.