Izmena režima saobraćaja kod Bubanj potoka

Izvor: Studio B, 07.Maj.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima saobraćaja kod Bubanj potoka

JP „Putevi Srbije" obaveštava da će od 9 do 12 časova biti izmenjen režim saobraćaja na državnom putu IA reda (auto-put E-75) u smeru Beograd-Niš kod Bubanj potoka.

Za saobraćaj će biti zatvarana preticajna saobraćajna traka u dužini od 500 metara. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz „Puteva Srbije" mole sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i obrate pažnju na radnike na putu. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra izmena režima saobraćaja kod Bubanj potoka

Izvor: Blic, 07.Maj.2013

JP „Putevi Srbije” obaveštava da će sutra od 9 do 12 časova biti izmenjen režim saobraćaja na državnom putu IA reda (auto-put E-75) u smeru Beograd–Niš kod Bubanj potoka. ..Za saobraćaj će biti zatvarana preticajna saobraćajna traka u dužini od 500 metara. Radovi će biti obezbeđeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.