Izloženi katastri za Mirijevo i Mali Mokri Lug

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 28.Jul.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izloženi katastri za Mirijevo i Mali Mokri Lug

BEOGRAD - Opština Zvezdara saopštila je da je na teritoriji te opštine u toku izlaganje zemljišnih knjiga i katastarskog stanja u dve katastarske opštine - Mirjevo i Mali Mokri Lug, jer je Služba za katastar nepokretnosti Republičkog geodetskog zavoda objavila javne oglase o osnivanju katastra nepokretnosti za te dve opštine u Beogradu.

Javni uvid za katastarsku opštinu Mirijevo obaviće se do kraja jula u prostorijama zgrade "Minel Kotlogradnja", u Uralskoj 3, svakog radnog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << od 8 do 16 časova, dok je za KO Veliki Mokri Lug javni uvid produžen do 14. oktobra u prostorijama MZ "Veliki Mokri Lug", u ulici Nikole Grulovića 14, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Svi građani koji imaju zemljište, objekat, stan, poslovni prostor ili garažu pozvani su da učestvuju u postupku osnivanja katastra nepokretnosti i treba da ponesu sva dokumenta na osnovu kojih se mogu utvrditi njihova prava nad imovinom - ugovor, sudsku odluku i slično.

Privremeno upisani podaci o nepokretnostima i stvarnim pravima na njima koji nisu osporeni u postupku izlaganja podataka biće upisani u katastre nepokretnosti za KO Mirijevo i KO Veliki Mokri Lug kao konačni.  Ovim postupkom građani su dobili objedinjenu uslugu zbog koje su nekada išli u Zemljišne knjige u Palatu pravde i u Katastar, u ulici Kraljice Marije, gde su stanja bila neusaglašena i dosta komplikovana, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.