Izložba radova dece iz Dnevnog boravka u Šekspirovoj ulici u Skupštini grada

Izvor: Studio B, 25.Okt.2010, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba radova dece iz Dnevnog boravka u Šekspirovoj ulici u Skupštini grada

Član Gradskog veća Darko Božić otvorio je u zgradi Gradske uprave, na Trgu Nikole Pašića 6, izložbu radova dece iz Dnevnog boravka u Šekspirovoj ulici.

Otvaranju je prisustvovao gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Đukić.

- Cilj izložbe je da se građani i zaposleni u Gradskoj upravi upoznaju sa stvaralaštvom ove dece. Radovi će ovde biti četiri dana, a kasnije će biti izloženi u novom dnevnom boravku, koji će u Šekspirovoj ulici biti otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << do kraja godine. Grad će i ubuduće promovisati i pomagati rad ove dece i omladine. Izložba je prodajna, pa će uz svaki eksponat biti napisano ime donatora koji je rad otkupio - rekao je Božić.

Marina Nišević je izrazila veliko zadovoljstvo što građani mogu da vide njene i radove njenih drugarica i drugova i rekla da jedva čeka otvaranje novog dnevnog boravka u Šekspirovoj ulici.

Izloženi eksponati su nastali u osam radionica koje se realizuju u ovoj ustanovi, a većina radova je namenjena ukrašavanju nove zgrade Dnevnog boravka.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvorena izložba radova dece ometene u razvoju

Izvor: Beta, 25.Okt.2010

BEOGRAD, 25. oktobra 2010. (Beta) - Godišnja izložba radova dece i omladine ometene u razvoju "Moja trpeza" otvorena je u ponedeljak u Skupštini grada Beograda...Izložene slike, činije i tkanine stvaralo je tokom prethodnih pet godina oko 100 dece iz Dnevnog boravka u Šekspirovoj ulici a sa...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.