Izdat rekordan broj Bus plus karata

Izvor: Glas javnosti, 08.Dec.2011, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdat rekordan broj "Bus plus'' karata

BEOGRAD - Nove "Bus plus" elektronske karte za gradski saobraćaj u jednom danu izvadilo je 4.785 Beograđana i taj broj predstavlja rekord, saopšteno je iz "Bus plus" sistema.

Rekordan broj 'Bus plus" kartica izdat je u utorak na 26 prodajnih mesta, što znači da je, u proseku, na svakom od tih mesta izdato oko 200 karata i da je proces izdavanja jedne kartice trajao samo tri minuta.

Do sada je izdato ukupno 208.712 personalizovanih ekektronskih karata za prevoz, s tim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je uglavnom izdavano oko 1.500 dnevno.

Prodajna mesta "Bus plus" nalaze se u prodavnicama "Tempo" na Vilinim vodama bb i na Autoputu u Bloku 53, kao i u poslovnicama MTS -a na Trgu Nikole Pašića 7, Obilićevom vencu, u Bulevaru umetnosti 16a, Bulevaru kralja Aleksandra 84, u Požeškoj 66 i u ulici Goce Delčeva 36. "Bus Plus" karte se izdaju i na prodajnim mestima GSP-a u Skenderbegovoj, Deligradskoj i na Trgu Republike, kao i na autobuskim stanicama "Laste" u Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu, Barajevu i Sopotu.

Karte se mogu izvaditi i u filijalama "Erste banke" u ulicama Jurija Gagarina 32, Ratka Mitrovića 158 i Knez Mihailovoj 36, Save Maškovića 3-5 i Birčaninovoj 37.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.