Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Avg.2022, 10:59

Izbor Najlepše fotografije Zemuna 2022.

Gradska opština Zemun raspisala je Javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna, a cilj projekta je da promoviše kulturno i turističko blago Zemuna. Teme fotografija su istorijske, kulturne, prirodne i druge lepote opštine Zemun, kulturno-istorijski spomenici, verski objekti, običaji, ljudi, ulice, kulturni i sportski događaji, manifestacije, pejzaži i sve ono što predstavlja lepotu i specifičnost … Članak Izbor Najlepše fotografije Zemuna 2022. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Ako imate lepu fotografiju Zemuna, za to možete da budete nagrađeni, evo šta treba da uradite

Izvor: Blic, 10.Avg.2022

Gradska opština Zemun raspisala je javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna. Projekat "Najlepša fotografija Zemuna" ima za cilj da promoviše kulturno i turističko blago Zemuna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.