Izbegnuta tragedija u Beogradu

Izvor: Studio B, 20.Apr.2011, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbegnuta tragedija u Beogradu

Božidar A. pucao je na svoju ženu u Savskoj ulici, ali je na sreću promašio.

Tragediju je sprečio vozač Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika ŽTP-a, koji je Božidaru oteo pištolj.

Bračna drama, oko podneva u centru grada. Pedesetogodišnji Božidar A. napao je svoju suprugu četrdesetdevetogodišnju Ranku ispred Zdravstvenog zavoda ŽTP-a gde ona radi kao medicinska sestra. Na parkingu ispred zgrade posle kraće svađe Božidar je počeo da udara ženu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << joj preti pištoljem iz kog je i pucao. Na sreću nije pogodio nikoga jer je u tom trenutku u blizini bilo mnogo prolaznika. Vozač Zavoda bio je u blizini kada je odjeknuo pucanj.

Ubrzo je stigla i policija koja je uhapsila Božidara A.. Motiv ovog incidenta još nije poznat, a kako nezvanično saznajemo Ranka A. planirala je poslednjih dana da podnese zahtev za razvod braka.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

VOZAČ SPREČIO DA MUŽ UBIJE ŽENU

Izvor: Kurir, 21.Apr.2011, 09:27

BEOGRAD - Spasao koleginici život! Đorđija Perović spasao je juče ujutru život Ranki A. (49), koju je pokušao da ubije muž Božidar A. (50) ispred Zavoda za zdravlje radnika ŽTP, u Savskoj broj 23. Perović je Božidaru istrgao pištolj iz ruke dok je nišanio u svoju ženu. Motiv napada je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.