Isti stan goreo dva puta za dva dana

Izvor: Blic, 20.Apr.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isti stan goreo dva puta za dva dana

U Ulici kraljice Marije danas oko 10.30 sati izbio je požar u kojem nije bilo povređenih. Isti stan goreo je i juče ujutru kada su se zapalile novine.

Brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je da se požar proširi na preostale stanove. Kako su za "Blic" rekli u Vatrogasnoj brigadi Beograd, požar su gasila četiri vozila i 12 vatrogasaca.

Kako se pretpostavlja, uzrok današnjeg požara je isti kao i juče kada su se zapalile novine, ali će se o tome više znati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada policija završi istragu.

U stanu koji je goreo živi V. S. sa svojom sestrom, a kako pričaju stanari, u njemu se nalazi velika količina smeća.

- Juče smo se umalo ugušili, a danas je opet ista priča. Ovo je četvrti požar u ovom stanu za godinu i po dana. Sada su zbog velike količine vode poplavljena i dva stana ispod njih. Zar treba neko da nastrada da bi nadležni reagovali - kaže Branislav Radošević jedan od stanara.

Kako dodaje, on i ostali stanari su se nekoliko puta žalili različitim službama zbog nemarnih komšija i smeća u njihovom stanu, ali stalno dobijaju odgovor da niko za njihov problem nije nadležan.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Požar u Beogradu

Izvor: RTS, 21.Apr.2013, 10:35

Niko nije povređen u požaru koji je izbio jutros u Karađorđevoj ulici u Beogradu. Pričinjena veća materijalna šteta...Izbio je požar jutros u Karađorđevoj ulici u Beogradu. Niko nije povređen, a pričinjena je veća materijalna šteta...Požar je izbio u šupi u dvorištu i potom se proširio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.