Isplata pomoći najugroženijim penzionerima

Izvor: S media, 18.Sep.2009, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplata pomoći najugroženijim penzionerima

Danas počela isplata jednokratne pomoći najugroženijim penzionerima u iznosu od 4.000 dinara.

Ovo je treća isplata u ovoj godini. Pravo na pomoć imaju penzioneri sa prebivalištem na teritoriji Beograda, čije penzije nisu veće od 14.836 dinara.

Zamenik gradonačelnika Milan Krkobabić je izjavio da će grad Beograd, uprkos krizi, nastaviti da pomaže najugroženije starije sugradjane. Takodje, najavio je da će do kraja godine penzionerima biti isplaćena još >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jedna rata.

"Sa ovom praksom nastavljamo i sledeće godine", istakao je Krkobabić i dodao da u Beogradu niko neće biti gladan, nezbrinut i nezaštićen, navodeći pri tome socijalno ugrožene gradjane, decu sa posebnim potrebama, nezaposlene trudnice i porodilje.

Za ovu isplatu grad je obezbedio 260.736.000 dinara za 65.184 penzionera.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.