Ispiranje vodovodne mreže u Rakovici

Izvor: S media, 04.Maj.2010, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispiranje vodovodne mreže u Rakovici

Ekipe "Beogradskog vodovoda" izvodiće planirano ispiranje vodovodne mreže u opštini Rakovica do nedelje, 9. maja, zbog čega će biti povremenih prekida u snabdevanju i umanjen pritisak vode, najavljeno je danas iz Gradske uprave.

To će osetiti potrošači u Topčiderskoj ulici, od crpne stanice "Topčider" do kraja ulice, na Rakovičkom putu, u Ulici patrijarha Dimitrija, u naselju Stara Rakovica, Resnik, na Miljakovcu 1 i 2, Kanarevom brdu i Košutnjaku.

Takodje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i potrošači u ulicama Kneza Višeslava i Ratka Vujovića Čoče i naseljima Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo.

Tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

"Beogradski vodovod" apeluje na gradjane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.