Ispaljene 302 protivgradne rakete

Izvor: S media, 16.Avg.2010, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispaljene 302 protivgradne rakete

Na teritoriji Srbije juče su ispaljene 302 protivgradne rakete, saopštio je danas Sektor Odbrane od grada Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Delovalo je 139 protivgradnih stanica i najviše raketa - 128 ispaljeno je u Samošu u Vojvodini, a najmanje u Petrovcu, gde su ispaljene tri rakete.

U dejstvu na grmljavinsko gradonosne oblake učestvovali su radarski centri u Valjevu, Bukulji, Petrovcu, Samošu i Fruškoj Gori, dodaje se u saopštenju.

Oštećenje poljoprivrednih kultura prijavljeno je u selima opština Šabac, Loznica, Šid i Žabalj.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme u Beogradu

Izvor: RTS, 16.Avg.2010

Nešto pre 19 časova, Beograd je zahvatilo nevreme praćeno gradom, jakom kišom i vetrom. Zbog vode na ulicama otežan saobraćaj u gradu. ..Nevreme praćeno gradom, jakom kišom i vetrom zahvatilo je nešto pre 19 časova centar Beograda, Banovo Brdo i Košutnjak, saopšteno je u Republičkom hidrometeorološkom...

Nastavak na RTS...

Nevreme u Beogradu

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Avg.2010

Nešto pre 19 časova, Beograd je zahvatilo nevreme praćeno gradom, jakom kišom i vetrom. Zbog vode na ulicama otežan saobraćaj u gradu.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.