Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2023, 23:44

Inicijativa ProGlas održala je skup u Beogradu

Na Trgu Nikole Pašića, pod sloganom „Beograde, sebi se vrati“, ovo je bio poslednji javni skup ProGlasa pred predstojeće izbore, na kome je prisustvovalo svih 14 pokretača ove inicijative. Specijalni gosti bili su Dejan Bodiroga i Nikola Kojo, a događaj je moderirao TV voditelj Zoran Kesić. Na skupu je muzički duet Vlada i Bajka izveo numeru „Beograd“.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Završna tribina "ProGlasa" u Beogradu, SNS poslednji dan kampanje u Kragujevcu

Izvor: VOA, 14.Dec.2023

BEOGRAD, KRAGUJEVAC — Nekoliko sati pre početka izborne tišine, predstavnici inicijative „ProGlas“, koji prethodnih nedelja pozivaju građane Srbije da u što većem broju izađu na izbore 17. decembra, održali su svoju poslednju tribinu u Beogradu. Na Trgu Nikole Pašića građanima su se...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.