Infostan: Plaćanje duga na rate

Izvor: Studio B, 01.Mar.2013, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infostan: Plaćanje duga na rate

Od danas u radnim jedinicama Infostana građani mogu da potpišu ugovor o priznanju duga i otplati na rate sa grejs periodom od dve godine.

U skladu sa Zaključkom koji je usvojilo Gradsko veće, svi korisnici koji imaju dug iz prethodnih deset godina, zaključno sa 16. majem 2012. godine, za koje je nadležni sud doneo pravosnažnu presudu o prinudnoj naplati, od danas mogu da u radnim jedinicama Infostana potpišu ugovor o priznanju duga i otplati na rate sa grejs periodom od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dve godine.

Uslov za zaključenje ugovora je da je dužnik platio najmanje tri računa iz tekućeg obračunskog perioda za koji nije pokrenuta prinudna naplata.

Plaćanje rata po ugovoru počinje u roku od dve godine od dana potpisivanja ugovora, a dug je moguće izmiriti u najviše 24 rate.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.