Izvor: Studio B, 28.Okt.2010, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igorov magični šou" u subotu

Posle skoro dvanaest godina, Dečji kulturni centar Beograda ponovo otvara vrata Velike dvorane u novoj sezoni 2010/2011. godine premijerom predstave „Igorov magični šou" u subotu, 30. oktobra, u 18 časova.

Repriza predstave je sledećeg dana u 11 i 13 časova.

„Igorov magični šou" je mađioničarski spektakl, u kome naš najbolji mađioničar Igor Trifunov sa glumcima izvodi najaktuelnije iluzionističke tačke.

Šou je izuzetno zabavan jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u njemu direktno komunicira sa publikom (decom) i odlično uvežban, tako da i odrasli ostaju bez daha.

Iluzionista Igor Trifunov dobitnik je više prestižnih međunarodnih i domaćih priznanja, među kojima su najznačajniji gran pri na Trećem i Sedmom balkanskom kongresu mađioničara, koji su se održali u Beogradu i Solunu.

Predstava „Igorov magični šou", u produkciji Dečjeg kulturnog centra Beograda i Media Global Agency, nastala je kao rezultat velike popularnosti televizijske emisije „Igorova ulična magija".

Predstava će biti na repertoaru svake nedelje od 11 i 13 časova u Velikoj dvorani Dečjeg kulturnog centra Beograda.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Igorov magični šou

Izvor: Danas, 28.Okt.2010

Posle skoro 12 godina Dečji kulturni centar Beograd ponovo će otvoriti vrata Velike dvorane, u novoj sezoni 2010/2011. godine, sa premijerom predstave „Igorov magični šou“, koja je zakazana za subotu u 18 časova - najavila je juče Olivera Ježina, direktorka tog centra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.