Idealan način da izbegnete saobraćajne glavobolje: Iskoristite lepo vreme i zatvorene ulice

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idealan način da izbegnete saobraćajne glavobolje: Iskoristite lepo vreme i zatvorene ulice

Iskoristite priliku i započnite biciklističku sezonu

Beogradski marataon, bez dileme, događaj je dana u srpskoj prestonici. Bilo da današnji dan dočekujete sa nizom obaveza ili uz želju da odmorite od radne nedelje, idealni vremenski uslovi i promene u saobraćaju fenomenalna su prilika da započnete biciklističku sezonu.

Zbog promena u gradskom saobraćaju od 9.30 do 15.30 brojne beogradske ulice biće zatvorene a autobuske linije izmenjene, pa se svima koji u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tom periodu preporučuje da pronađu alternativan način prevoza, a naša preporuka je svakako bicikla.

Osim što je idealan vid rekreacije, vožnja bicikla danas  bi mogla da vam znatno uštedi vreme, naročito ukoliko ste stanovnik Novog Beograda na kojem je najviše kilometara biciklističkih staza.

Ukoliko vam se svideo naš predlog evo i mape biciklističih staza koja će vam znatno olakšati kretanje tokom 31. Beogradskog maratona.

Alternativno rešenje za fizički manje spremne Beograđane u prelasku sa jedne na drugu obalu Save ili Dunava mogao bi da bude BG voz koji saobraća po redu vožnje za vikend i to od Ovče do Batajnice u oba smera. Stajališta BG voza su: Ovča - Sebeš - Krnjača ukrsnica - Krnjača most - Pančevački most - Vukov spomenik - Karađorđev park - Beograd centar - Novi Beograd - Tošin bunar - Zemun - Zemun polje - Batajnica.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.