IZUZETNO MIRNA NOĆ ZA HITNU POMOĆ

Izvor: Kurir, 08.Jan.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZUZETNO MIRNA NOĆ ZA HITNU POMOĆ

BEOGRAD - U Beogradu je u protekla 24 sata zabeležen "rekordno mali" broj intervencija Hitne pomoći na javnom mestu, samo osam, saopštila je služba Hitne pomoći, uz napomenu da se desila jedna saobraćajna nesreća. Ukupno je Hitna pomoć intervenisala 207 puta.

- U protekla 24 sata zabeleženo je samo osam intervencija Hitne pomoći na javnom mestu, a ukupno je bilo 207 intervencija. U saobraćajnoj nesreći u Batajnici jedna osoba je povredila glavu i prebačena je u Kliničko-bolnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << centar u Zemunu - rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da ne pamti kada je poslednji put bilo tako malo intervencija na javnom mestu.

Macura je navela da su se za pomoć najviše javljali hronični bolesnici i da je zabeležen veći broj slučajeva šloga i stomačno-virusnih tegoba praćenih visokom temperaturom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.