IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG POSETE ERDOGANA Brankov most otvoren, blokirani Obilićev venac i okolne ulice

Izvor: Blic, 10.Okt.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG POSETE ERDOGANA Brankov most otvoren, blokirani Obilićev venac i okolne ulice

Saobraćaj od jutros funkcioniše usporeno zbog posete turskog predsednika Redžepa Erdogana, mnoge ulice se povremeno potpuno zatvaraju. Brankov most je otvoren za saobraćaj, ali je trenutno blokiran Obilićev venac i okolina.

Saobraćaj u širem centru grada se večeras posle 20 sati odvijao bez gužvi i ulice su bile prohodne, ali je nakon 22 sata bio blokiran Obilićev venac i zatvorene su bile okolne ulice, navode beogradski taksisti.

Brankov most, Brankova ulica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ceo potez ka Terazijama i Terazijski tunel bili su zatvoreni od 16.30 do 17.30 pa su se stvorile ogromne gužve na ovom potezu, a i Kalemegdan sa okolnim ulicama bio je pod blokadom.

- Zatvoreno je bilo sve oko Kalemegdana i Ulica Cara Dušana i nije se moglo ući u Ulicu Tadeuša Košćuška - rekli su iz Beogradskog taksija.

Popodmevni špic Beograd, Brankova ulica pic.twitter.com/r3UY2K4vo6

Kako dodaju, blokiran je bio i Bulevar kralja Aleksandra, od Vukovog spomenika ka Skupštini.

- Blokiran je bio potez od Palate Srbija do Terazija. Dakle nije se moglo preko Brankovog mosta, ali ni na Zeleni venac - kažu iz Beogradskog taksija.

Zbog ovih najnovijih promena u saobraćaju, koje su počele oko 16.30, mnogi Beograđani su se odlučivali da sa jedne na drugu stranu Save krenu - peške. Nažalost, to skoro pola sata nije dozvoljavala policija, pa je zatim ka Novom Beogradu krenula kolona od par stotina građana kao da je reč o nekakvom protestu!

Kolona sa visokom turskom delegacijom prešla je iz novog u stari deo Beograda, a zatim se uputila do Kalemegdana. Zbog ove maršrute, izvesno je da će narednih sati uži centar grada biti poprilično blokiran, baš kao i Brankov most kada predsednik Turske Erdogan krene nazad na Novi Beograd.

Novi Beograd, SIV, sve blokirano... 😡 pic.twitter.com/0ejiWVvHvS

Zbog mera bezbednosti nije najavljeno kada će i koje ulice biti zatvarane povodom posete turskog predsednika, a koje rute bi trebalo da izbegavate i kojim je preporučljivije da se krećete pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.