IZMENE SAOBRAĆAJA NA GAZELI DO 4. JULA

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZMENE SAOBRAĆAJA NA "GAZELI" DO 4. JULA

BEOGRAD - Zbog izvođenja radova na asfaltiranju dela kolovozne konstrukcije beogradskog mosta "Gazela", u smeru Šid - Niš, od sutra u 22 do ponedeljka u 4 sata za saobraćaj će u potpunosti biti zatvorena polovina mosta u tom smeru.

Kako su najavili Putevi Srbije, tokom izvođenja radova saobraćaj će se u smeru ka Nišu odvijati samo u krajnjoj levoj kolovoznoj traci u smeru Beograd - Šid. Preusmeravanje vozila u ovu traku vršiće se na novobeogradskoj strani kod benzinske stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "ELP".

Saobraćaj u smeru ka Šidu odvijaće se, kao i do sada, srednjom i desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd - Šid.

Za saobraćaj će u navedenom periodu biti zatvoreno uključenje na autoput E-75 u smeru od Šida ka Nišu iz prolaza kod dvorane "Arena Beograd", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.