IZGOREO LOKAL U CENTRU GRADA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGOREO LOKAL U CENTRU GRADA

BEOGRAD- Lokal površine oko 70 kvadratnih metara izgoreo je u nedelju popodne oko 14 časova u ulici Kralja Milana 54 na Starom Gradu. U požaru nije bilo povređenih, a više od 20 vatrogasaca koji su izašli na požar za manje od pet minuta sprečili su da se jak plamen proširi i na ostale objekte, koji se nalaze u blizini radnje.

Kako Glas Javnosti nezvanično saznaje u trenutku kada je požar buknuo unutar radnje nije bilo nikoga. Dok su vatrogasci uspeli da stignu, vatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je zahavatila ceo butik, koji je bio pun garderobe, a od velike toplote i vatre staklo na izlogu je popucalo, pa je prolaznike, osim gustog dima koji je izbijao iz butika uplašila i lomljava stakla.

U intervenciji su učestvovala 22 vatrogasca sa pet vozila, a tokom gašenja požara saobraćaj u ulici Kralja Milana odvijao se otežano oko sat vremena.

Uzrok požara još nije uvek poznat, a u toku je istraga o požaru.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.