IZBOLI SE NOŽEVIMA U ZVEČANSKOJ

Izvor: Kurir, 26.Dec.2011, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBOLI SE NOŽEVIMA U ZVEČANSKOJ

Mlađi muškarac uboden u grudi i prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra

BEOGRAD - Dva muškarca izbodena su nožem u centru Beograda i prebačena u Urgentni centar, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Sinoć oko 23 časa muškarac star 32 godine dovezen je sa ubodnom ranom nožem u grudnom košu u ambulantu Hitne pomoći privatnim kolima i prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

Portparolka Nada Macura rekla je da je ubrzo nakon toga Hitna pomoć dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poziv u Zvečansku kod broja 9 gde je takođe uboden nožem muškarac star 44 godine i da su ta dva slučaja najverovatnije povezana.

Drugi muškarac je uboden u slabinskom predelu kod stuka, a povređen je još jedan muškarac, koji je zadobio razderotinu na glavi. Oni su takođe prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom prethodne noći intervenisala ukupno 104 puta, 16 na javnim mestima, od čega u dve saobraćajne nesreće u kojima je povređeno troje ljudi. Nešto pre četiri sata na uglu ulica Vojislava Ilića i Rimske u udesu su povređena dva muškarca od 53 i 31 godinu i prebačeni u Urgentni centar.

U centru Dobanovaca oko šest časova autom u banderu udario je muškarac star 32 godine i sa prelomom desne potkolenice prebačen u bolnicu. Od hroničnih bolesnika najviše su se javljale osobe sa bolom u grudima, hipertenzijom i asmatičari.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.