I beogradski maturanti zaplesali: Štrausov kadril ulepšao Sava promenadu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I beogradski maturanti zaplesali: Štrausov kadril ulepšao Sava promenadu (FOTO)

Tradicionalna 11. po redu manifestacija "Ples maturanata" održana je danas u podne na Sava promenadi. Maturanti su zaplesali Štrausov kadril tačno u podne u više od 40 gradova Srbije.

Beogradski maturanti su kraj svog školovanja obeležili plesom kadrila na potezu od Narodnog pozorišta do Etnografskog muzeja, ispred zgrade rektorata i Studentskog parka.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

U manifestaciji "Ples sa Evropom - maturantska parada" učestvovalo je oko 1.500 >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << beogradskih maturanata iz 23 srednje škole i dve škole za decu sa posebnim potrebama.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Maturantski ples je projekat koji je pre devet godina počeo u Sloveniji i od tada je svake godine veći broj zemalja učesnica i polaznika završnih godina srednjih škola koji plešu na ulicama i trgovima svojih gradova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tradicionalni "Ples maturanata" širom Srbije

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2017

Tradicionalna 11. po redu manifestacija "Ples maturanata" održana je danas u podne na Sava promenadi. Maturanti su zaplesali Štrausov kadril tačno u podne u više od 40 gradova Srbije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.