I Pančevci kod lekara specijaliste bez uputa

Izvor: Blic, 01.Avg.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Pančevci kod lekara specijaliste bez uputa

Posle Niša i Beograda, novi Integrisani zdravstveni sistem stiže i u Pančevo. Pacijenti će ubuduće zakazivanje specijalističkih pregleda u Opštoj bolnici vršiti preko izabranog lekara u Domu zdravlja.

Svi kojima je potreban pregled specijaliste, prvo će da odu do svog doktora koji će im onda zakazivati pregled za prvi slobodan termin kod lekara specijaliste.

Međutim, ostaje da se vidi kako će sve to funkcionisati, pošto je sistem u Beogradu startovao pre dva-tri meseca, a još nije u potpunosti proradio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novi sistem: pregled kod specijaliste od sada zakazuje lekar u domu zdravlja

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Avg.2016

Integrisani zdravstveni sistem (IZIS) uveden je nedavno i u Opštu bolnicu Pančevo, a jedna od najbitnijih novina koju donosi ovaj sistem rada jeste ta da se zakazivanje pregleda koje je potrebno da obave specijalisti u bolnici više ne obavlja u Specijalističkom centru, već isključivo kod izabranog...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.