Humanitarno veče: Popijte čašu vina i pomozite deci bez roditeljskog staranja

Izvor: BKTV News, 29.Nov.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarno veče: Popijte čašu vina i pomozite deci bez roditeljskog staranja

Humanitarna degustacija vina za pomoć deci bez roditeljskog staranja biće organizovana večeras u restoranu "Potpis" od 20 časova u saradnji s Vinarijom Komuna.

Stevan Karić, menadžer prodaje u vinariji, kaže da će sav prikupljen novac biti prosleđen Domu za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj" u Beogradu.

"Humanitarne degustacije vina organizujemo već mesec dana, svake srede, a sav prikupljen novac ćemo donirati deci bez roditeljskog staranja kako bi mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da odu na zimovanje. Prethodne degustacije su bile veoma posećene, pa se nadamo da će i večeras biti tako, jer treba biti human i deci izmamiti osmeh na lice", kaže Karić za BKTVnews.

Večerašnjom degustacijom biće zatvoren ciklus humanitarnih degustacija, ali iz Vinarije Komuna najavljuju nastavak humanitarnih akcija već početkom naredne godine.

Restoran "Potpis" nalazi se u Beogradu u Ulici Orlovića Pavla 15.

Pomozimo Đurđici: Rok je vrlo kratak, pošalji 414 na 3030

Pozivamo vas da večeras svratite na čašu dobrog vina i pomognete mališanima.

Velika novogodišnja humanitarna akcija u "Kreativnom peru"

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.