Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 09.Apr.2010, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija za decu iz Zvečanske

Humanitarna akcija pod nazivom "Rige od Fere - ulica mode" koju su za decu iz Zvečanske pokrenuli modni brendovi iz te ulice i opština Stari grad, u okviru opštinskog programa "Naša inicijativa", biće održana sutra od 13 časova u istoimenoj ulici, kod broja 6, najavljeno je iz Gradske uprave.

Kao jedna od aktivnosti kojom se ulica Rige od Fere promoviše kao "ulica mode" i mesto za dobru kupovinu, organizovana je interaktivna likovna radionica u kojoj su učestvovala deca iz Doma >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Zvečanskoj ulici.

Građanima će na prodaju biti ponuđene košulje sa odštampanim crtežima koje su uradila deca, a kompletan prihod od prodaje unikatnih košulja namenjen je Domu u Zvečanskoj ulici.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.