Hitna pomoć imala 115 intervencija tokom noći

Izvor: Glas javnosti, Beta, 26.Okt.2010, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć imala 115 intervencija tokom noći

BEOGRAD - Hitna pomoć imala je tokom noći u Beogradu 115 intervencija, od toga 11 na javnom mestu, rekla je portparolka Hitna pomoći Nada Macura.

Žena stara 27 godina povređena je od udarca glavom u vetrobransko staklo u udesu u 19.50 na uglu ulica Beogradskog bataljona i Požeške.

U sudaru traktora i automobila u Glogonjskom ritu u 20.09 povrede glave, kuka i grudnog koša zadobio je muškarac star 41 godinu, dok je 70-godišnjak povredio glavu u udesu u Lazarevačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << drumu, kod fabrike FMP u 20.39.

Hitnoj pomoć javljao se veliki broj osoba sa srčanim problemima, povišenim krvnim pritiskom, tako da je ukupno primljeno oko 2.500 telefonskih poziva.

U protekla 24 sata Hitna pomoć je intervenisala 216 puta, od toga 36 na javnom mestu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.