Haos: Hitna bez telefona sat i po

Izvor: 24sata, 10.Nov.2014, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos: Hitna bez telefona sat i po

Pozivni broj Hitne pomoći 194 sinoć nije radio čak sat i po zbog nestanka struje pa su građani u panici zvali i policiju. U Hitnoj pomoći ističu da kvar nije uticao na posao.

STRUJA - Zbog nestanka struje kol-centar Hitne pomoći je bio u blokadi sinoć od 20.30 sati do 22 časa, a građanima se umesto operatera na broj 194 javljala telefonska sekretarica i to na engleskom jeziku."Struja je nestala na pet minuta, ali kad se vratila spržila je tablu sa osiguračima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
Odmah smo zvali ekipu EDB-a koja je sanirala kvar, a došao je i naš električar koji održava sistem. Na Studiju B smo obavestili javnost da mogu da nas dobiju na alternativne brojeve 3615-002, 3615-008 i 3614- 350. Srećom, u to periodu nije bilo većih problema", objašnjava Đorđe Čolaković, direktor Hitne pomoći.

Pročitajte još:

Hitna pomoć nije radila sat i po: Pao sistem i blokirao kol centar

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.