HIT NA BEOGRADSKOM FAKULTETU: Profesor FPN-a se slikao POLUGO, sa CIGAROM u ustima (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT NA BEOGRADSKOM FAKULTETU: Profesor FPN-a se slikao POLUGO, sa CIGAROM u ustima (FOTO)

Doktor nauka Miloš Bešić, koji na Fakultetu političkih nauka u Beogradu predaje metodologiju sa statistikom, sociologiju i analizu sadržaja, na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj je go do pojasa, dok mu intimne delove prekriva peškir.

Ispod slike je napisao da mu je "dijeta uspela“.

- Na slici se vidi Bešić, koji polugo, s cigaretom u ustima, pravi selfi u kupatilu. Ne znam da li je stvarno hteo da se pohvali kako je drastično smršao ili se šalio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ali takvu sliku svakako nismo očekivali od jednog profesora. Slika se brzo proširila među studentima - kaže jedan studenata FPN, koji nam je dostavio fotku.

Foto: Instagram/besicmilos

I sam Bešić je verovatno shvatio da takva slika nije prikladna za jednog fakultetskog profesora koji obučava generacije budućih politikologa, diplomata, novinara i sociologa, pa ju je ubrzo izbrisao, a profile na društvenim mrežama zaključao.

Miloš Bešić nije dao komentar povodom ovog incidenta.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.