HAOS NA PANČEVCU Velike gužve na svim mostovima u gradu, a OBILAZNICA PREBUKIRANA

Izvor: Blic, 15.Jun.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA PANČEVCU Velike gužve na svim mostovima u gradu, a OBILAZNICA PREBUKIRANA

Ogromne su gužve na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu. Takođe, zastoj je i na Gazeli u smeru ka centru grada, kao i na Brankovom mostu, rekli su dispečeri Beogradskog taksija.

Saobraćaj je opterećen i na Autokomandi, u Takovskoj ulici, Nemanjinoj i Kneza Miloša.

Taksisti dodaju da danas nije bilo većih udesa.

Kolone vozila su i duž Obilaznice oko Beograda, javljaju iz "Puteva Srbije".

- Obaveštavamo učesnike u saobraćaju da su kolone >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozila na državnom putu Obilaznica oko Beograda, i apelujemo na vozače da ne koriste ovaj putni pravac bez preke potrebe. Molimo sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, a vozila ispod 3,5 tona da izbegavaju putni pravac u špicu – navode u ovom preduzeću.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Velike gužve na svim mostovima u gradu, a OBILAZNICA PREBUKIRANA

Izvor: Blic, 15.Jun.2017

Usporen saobraćaj je na Gazeli u smeru ka centru grada, kao i na Brankovom mostu, u Terazijskom tunelu i na Starom savskom mostu...Saobraćaj je opterećen i na Autokomandi, u Takovskoj ulici, Nemanjinoj i Kneza Miloša...Taksisti Beogradskog taksija kažu da danas nije bilo većih udesa...Kolone vozila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.