Grejanje sigurno poskupljuje

Izvor: S media, 09.Feb.2010, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje sigurno poskupljuje

Cena centralnog grejanja u Beogradu sigurno će se povećati, ali treba utvrditi koliko, izjavio je večeras gradonačelnik Beograda Dragan Djilas.

"Cena grejanja će sigurno da poskupi, samo treba reći gradjanima za koliko i zbog čega", kazao je Djilas za Radio-televiziju Srbije, ne precizirajući kada se očekuje poskupljenje.

On je rekao i da je premijeru Srbije Mirku Cvetkoviću uputio pismo sa zahtevom da se saopšti formula kojom se utvrdjuje cena gasa, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kako bi se prema tome uskladila i cena grejanja u Beogradu.

Djilas je podsetio da zahteve za legalizaciju bespravno podignuth objekata treba treba podneti do 11. marta i najavio da će se Gradska uprava potruditi da cena legalizacije bude prihvatljiva za sve gradjane.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.