Gradonačelnik naložio DODATNO OBEZBEĐENJE odeljenja centra za socijalni rad

Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik naložio DODATNO OBEZBEĐENJE odeljenja centra za socijalni rad

Gradonačelnik Siniša Mali dao je nalog da se hitno sprovedu aktivnosti na uvođenju dodatnih mera obezbeđenja u svim odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu imajući u vidu da su centri za socijalni rad u nadležnosti jedinica lokalnih samouprava.

Mali je izrazio najdublje žaljenje zbog tragičnog događaja koji se juče dogodio ispred Centra za socijalni rad u Rakovici i istakao da su najbitniji bezbednost zaposlenih i građana koji dolaze u odeljenja Centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za socijalni rad.

Gradonačelnik je pohvalio pripadnike Komunalne policije, koji su se odmah našli na licu mesta i sprečili još veću tragediju.

Grad Beograd redovno obezbeđuje materijalna sredstva za nesmetano funkcionisanje Gradskog centra za socijalni rad, uključujući i sredstva za fizičko obezbeđenje objekata odeljenja ovog centra na svih 17 gradskih opština.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.