Građani bez karte stvaraju gužve

Izvor: Studio B, 16.Jul.2012, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani bez karte stvaraju gužve"

Ožegović kaže da je velika gužva nastala jer su pojedini građani koji nisu imali kartu, odbijali da prilikom kontrole napuste vozilo.Privremeno ukidanje stanica radi efikasnije kontrole.

Član Gradskog veća Željko Ožegović kaže da je velika gužva nastala jer su pojedini građani koji nisu imali kartu, odbijali da prilikom kontrole napuste vozilo.

"U tim situacijama morala je da reaguje komunalna policija što je dovelo do toga da se autobusi zadržavaju u stanicama", >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dodaje Ožegović.

"Svi moramo da učestvujemo u tome da bi gradski saobraćaj mogao da funkcioniše, da bi i dalje imali najniže cene karata kakve postoje u Evropi, a da bi u isto vreme mogli da ga razvijamo nabavljajući savremene rashlađene autobuse", kaže Željko Ožegović, član Gradskog veća.

 

Do kraja leta sva vozila imaće oznake na vratima gde se ulazi, a gde izlazi. Do kraja godine takođe, Grad bi trebalo, prema najavama iz Gradskog veća, da uđe u postupak nabavke još novih autobusa. Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je, naime, da razmatra odobravanje kredita od 65 miliona evra za kupovinu 400 novih autobusa za GSP.

 Privremeno ukidanje stanica radi efikasnije kontrole

Stanice Pop Lukina, kod Brankovog mosta, i 6 kaplara u smeru ka centru grada privremeno su ukinute, radi efikasnije kontrole i primene novih pravila ulaska i izlaska iz vozila gradskog prevoza, saopštavaju iz Direkcije za javni prevoz.

Obaveštenje je, kako kažu, već nekoliko puta bilo istaknuto, ali ga je neko uklanjao, zbog čega apeluju na građane da to ne čine. Inače, od kako je počela primena novog sistema kontrole, povećana je prodaja dopuna Bus plus kartica.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Gužve i bes zbog novih pravila

Izvor: medio.rs, 16.Jul.2012

Prvi radni dan ove nedelje obeležile su i gužve na pojedinim autobuskim stajalištima, na kojima se primenjuje novi Bus plus sistem ulaska i izlaska iz vozila.

Nastavak na medio.rs...

Privremeno ukinute stanice

Izvor: Studio B, 17.Jul.2012, 18:28

Stanice Pop Lukina, kod Brankovog mosta, i 6 kaplara, u smeru ka centru grada, privremeno su ukinute...Direkcija za javni prevoz saopštila je da su ove stanice ukinute radi efikasnije kontrole i primene novih pravila ulaska i izlaska iz vozila gradskog prevoza...Obaveštenje je, kako kažu, već nekoliko...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.