Gradimo budućnost zajedno: Sajam građevinarstva od 15. do 19. aprila

Izvor: Blic, 14.Apr.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Gradimo budućnost zajedno": Sajam građevinarstva od 15. do 19. aprila

Potpredsednica vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović otvoriće sutra u Beogradu 41. Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE), koji će okupiti predstavnike građevinske industrije iz 25 zemalja.

Sajam će biti održan pod sloganom "Gradimo budućnost zajedno", od 15. do 19. aprila, na kompletnom raspoloživom izlagačkom prostoru, kao i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Izlagači iz 25 zemalja i Srbije predstaviće sveobuhvatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponudu iz svih oblasti građevinske industrije, a jedan od osnovnih ciljeva manifestacije je da gradnju, građevinske materijale i projekte učini dostupnijim, saopštili su organizatori sajma.

Posebna pažnja na manifestaciji biće usmerena na promociju potencijala i perspektiva srpskog građevinarstva, kao i na predstavljanje investicionih projekata koji su šansa za domaće građevinare.

Sajam građevinarstva je centralni dogadjaj na kalendaru građevinske privrede i poslovni zaštitni znak Beograda, kao i najposećenija sajamska manifestacija u regionu jugoistočne Evrope.

Radno vreme sajma je od srede do subote od 10 do 19 sati, a u nedelju od 10 do 17 sati.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara.

Parking košta 100 dinara po satu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren Međunarodni sajam građevine u Beogradu

Izvor: Studio B, 14.Apr.2015

Potpredsednica vlade i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović otvorila je danas u Beogradu 41. Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE), na kojem učestvuju izlagači iz 25 zemalja.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.