Grad pomaže programe socio-humanitarnih organizacija

Izvor: Studio B, 18.Okt.2010, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad pomaže programe socio-humanitarnih organizacija

Sekretarijat za socijalnu zaštitu finansijski je podržao realizaciju programskih aktivnosti 11 socio-humanitarnih organizacija.

- Grad Beograd već duži niz godina preko Sekretarijata za socijalnu zaštitu finansira deo programskih aktivnosti socio-humanitarnih organizacija koje su referentne za određenu kategoriju osoba sa invaliditetom. Finansiranje aktivnosti ovih organizacija je u skladu sa socijalnom politikom grada da unapredi i humanizuje svakodnevni život osoba sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << invaliditetom tako što će njihove svakodnevne aktivnosti učiniti sadržajnijim i dostupnijim u odnosu na postojeće barijere, kako arhitektonske tako i one u svesti sugrađana i javnosti - izjavio je za Beoinfo Vladan Đukić, gradski sekretar za socijalnu zaštitu.

Iz gradske kase finansiraju se programi Saveza invalida rada, Saveza za sport i rekreaciju invalida Beograda, Saveza društava za pomoć MNRO grada Beograda, Gradske organizacije gluvih Beograda, Saveza za cerebralnu i dečju paralizu Beograda, Udruženja paraplegičara Beograda, Saveza slepih Srbije, Udruženja distrofičara Beograda, Udruženja obolelih od multiple skleroze, Beogradskog udruženja za pomoć osobama sa autizmom i Gradske organizacije penzionera. Pomenute akcije biće realizovane do kraja novembra.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

SEKRETARIJAT ZA SPORT POMAŽE REALIZACIJU SPORTSKIH TAKMIČENJA

Izvor: Kurir, 19.Okt.2010, 17:15

BEOGRAD - Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda pomoći će, u toku ovog i naredna dva meseca, realizaciju više od 15 značajnih sportskih takmičenja i manifestacija u prestonici...Na ovaj način, grad omogućava sportskim organizacijama nastavak kontinuiranog rada, kao i promociju zdravog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.