Grad obezbedio sredstva za popravku krova ambulante Ripanj-Minel

Izvor: Studio B, 01.Feb.2011, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad obezbedio sredstva za popravku krova ambulante Ripanj-Minel

Grad je obezbedio novčana sredstva za rekonstrukciju krova zdravstvene ambulante Ripanj-Minel u Ripnju, koja od decembra 2010. godine ne radi, izjavio gradski sekretar za zdravstvo Zoran Blagojević.

- Grad je obezbedio sredstva za sanaciju krova, a sada je na potezu direktor Doma zdravlja Voždovac da što pre sprovede nabavku, izvrši pokrivanje zdravstvene stanice i dovede ga u funkciju za redovne poslove - istakao je Blagojević.

Prema rečima direktorke Doma zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Voždovac Dragane Nalić, krov na zdravstvenoj ambulanti Ripalj-Minel je procureo, voda se slivala niz zidove, „što je bio rizik i za pacijente i za zaposlene".

Kako je istakla, ambulanta je privremeno zatvorena jer nije bezbedna za rad, a nakon rekonstrukcije krova zdravstvena ambulanta Ripanj-Minel će ponovo biti u funkciji.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA POTEZU JE VOŽDOVAC

Izvor: Kurir, 02.Feb.2011, 11:50

Grad Beograd je obezbedio novčana sredstva za rekonstrukciju krova zdravstvene ambulante „Ripanj - Minel" u Ripnju, koja od decembra 2010. godine ne radi, izjavio je gradski sekretar za zdravstvo Zoran Blagojević...- Sada je na potezu direktor Doma zdravlja Voždovac da što pre sprovede nabavku,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.