Grad nastavlja sa programima pomoći studentima i studentskim udruženjima

Izvor: Studio B, 02.Nov.2011, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad nastavlja sa programima pomoći studentima i studentskim udruženjima

Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda nastavlja sa programom pomoći redovnim studentima i srednjoškolcima koji svoje znanje upotpunjuju na različitim seminarima, predavanjima i stručnom praksom u zemlji inostranstvu.

Pravo na pomoć ostvaruju akademci sa državnih fakulteta i učenici srednjih škola koji su učestvovali na godišnjem konkursu, u okviru kojeg grad pokriva deo troškova za njihov odlazak na stručno usavršavanje, pojasnio je pomoćnik resornog sekretara >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Nemanja Radović.

On je, za Beoinfo, naveo da je grad ove godine pomogao na desetine studenata sa skoro svih beogradskih fakulteta, kao i veliki broj njihovih mlađih kolega iz srednjih škola koji su pokazali želju da napredovanjem u struci.

- Zadovoljstvo je kada naši korisnici posle tih usavršavanja, dostave Sekretarijatu kratak pisani pregled sa tih skupova, gde prezentuju znanje koje su stekli, kao i mogućnost da ga primene u Beogradu i Srbiji - ukazao je Radović.

On je, takođe, dodao da Sekretarijat nastavlja da pomaže i studentska udruženja.

- Poslednja sredstva prosleđena su Komitetu za međunarodnu saradnju studenata medicine Srbije. Sredstva, koja nisu velika ali su svakako od pomoći, biće usmerena na troškove ishrane i nabavku kancelarijskog materijala - zaključio je Radović.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.