Izvor: Blic, 31.Okt.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad kupio deset novih kipera za zimsku sezonu

Beograd spremno dočekuje predstojeću zimsku sezonu, za koju je nabavljeno 10 novih kipera, rečeno je na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije.

Komandant štaba, gradonačelnik Siniša Mali, podsetio je da je prethodna zima imala više od 40 ledenih dana, dosta padavina i olujnih vetrova i najavio da će za dve do tri sedmice biti usvojen operativni plan za postupanje "Beograd-puta", "Beogradskih elektrana", GSP "Beograd" i drugih javnih preduzeća u toku zimske sezone.

- Prvi put nakon deset godina zimska služba nabavila je 10 novih kipera - obavestio je Mali članove štaba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ako ne padne sneg za dve-tri nedelje, BG će biti spreman

Izvor: B92, 31.Okt.2017

Beograd -- Grad Beograd spremno dočekuje predstojeću zimsku sezonu, zaključeno je danas na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je novinarima posle sednice da je Zimska služba "Beograd-puta" nabavila 10 novih kipera, koji će povećati efikasnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.