Grad i Delta  grade ustanove za decu

Izvor: S media, 13.Sep.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad i Delta grade ustanove za decu

Gradonačelnik Beograda Dragan Djilas i direktor Delta humanitarnog fonda Ivana Mišković - Karić potpisaće sutra Ugovor o realizaciji projekta izgradnje ustanove za decu sa posebnim potrebama, saopšteno je iz Gradske uprave.

Delta holding će izgraditi i pokloniti Gradu i deci Beograda Centar za dnevni boravak i smeštaj dece sa invaliditetom, u koji će biti uloženo dva miliona evra.

Centar će se nalaziti na Bežanijskoj kosi, na uglu ulica >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ismeta Mujezinovića i dr Huga Klajna, na parceli površine 3.234 kvadratna metra, a izgradnja koja će trajati oko godinu dana, počeće do kraja ove godine.

Objekat će imati tri nivoa - suteren, prizemlje i prvi sprat, ukupne površine izmedju 2.500 i 3.000 kvadratnih metara, a imaće i park opremljen u skladu sa potrebama dece.

Centar će isključivo služiti za potrebe smeštaja i aktivnosti dece sa invaliditetom i ne može imati komercijalnu osnovu i služiti za sticanje finansijske dobiti, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.