Grad Beograd uputio pomoć Novom Pazaru

Izvor: Studio B, 25.Maj.2011, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Beograd uputio pomoć Novom Pazaru

U iznosu od pet miliona dinara Beograd je pomogao ugrožene u Novom Pazaru.

Odlukom gradonačelnika Dragana Đilasa grad Beograd uputio je novčanu pomoć Novom Pazaru u iznosu od pet miliona dinara zbog šteta nastalih usled velikog nevremena.

Nevreme praćeno kišom dovelo je do izlivanja reka Jošanice i Trnavice, što je u Novom Pazaru ugrozilo više od hiljadu kuća.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Život u Novom Pazaru polako se normalizuje

Izvor: Studio B, 25.Maj.2011

Tri hiljade ljudi je van svojih kuća posle poplava u Novom Pazaru gde još uvek nema struje, vode, kao ni snabdevanja namirnicama, ali su se reke povukle u svoja korita. ..Prema poslednjim izveštajima, život se ipak polako normalizuje jer su se reke Trnavica i Jošanica, koje su poplavile nekoliko...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.