Gori vagon sa ugljem na stanici Makiš, nema povređenih

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gori vagon sa ugljem na stanici Makiš, nema povređenih

Vatrogasci još nisu počeli sa gašenjem požara, jer je vagon udaljen i nepristupačan, a i naponska mreža na stanici nije ugašena. MUP potvrdio da nema povređenih U železničkoj stanici Makiš danas se zapalio vagon sa ugljem i prema prvim informacijama nema povređenih, prenosi RTS.Vatrogasci dugo nisu počeli sa gašenjem požara, jer je vagon udaljen i nepristupačan, a i naponska mreža na stanici nije ugašena.Do požara je došlo oko 15.40 sati i u toku je gašenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << požara.Na terenu su dva vatrogasna vozila sa šest vatrogasaca, koji čekaju da se mreža ugasi kako bi počeli sa gašenjem požara.Inače, juče uveče se na gotovo istom mesto dogodio požar.Takođe, goreo je vagon sa ugljem i vatrogasci su taj požar uspeli da ugase tek u ranim jutarnjim časovima. MUP: NEMA POVREĐENIH U POŽARU U MAKIŠUU požaru u železničkoj stanici Makiš, gde se danas zapalio vagon sa ugljem, nema povređenih, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.Interveniše šest vatrogasaca-spasilaca sa dva vozila.Goreo je vagon sa ugljem i vatrogasci su taj požar uspeli da ugase tek u ranim jutarnjim časovima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Lokalizovan požar u Makišu

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2017

Do požara je došlo oko 15.40 sati, a požar je lokalizovan oko 19 časova i u toku je njegovo dogašivanje. Vatrogasci će dežurati cele noći Lokalizovan je požar u železničkoj stanici Makiš, gde se danas zapalio vagon sa ugljem, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.Do požara...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.