Gazela popravljena do 12. februara

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 03.Feb.2010, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazela popravljena do 12. februara

Popravka mosta Gazela trebalo bi da bude završena najkasnije do 12. februara, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije". Kako je navedeno, popravka oštećenja počeće sutra uveče, kada će biti zatvorena još jedna saobraćajna traka u smeru ka Novom Beogradu.

GSP "Beograd" je saopštio da je uveden i veći broj tramvaja na linijama 7, 9 i 11 ka Novom Beogradu, da bi se dodatno rasteretio saobraćaj dok traju radovi. Takođe, tramvaji na linijama 12 i 13 ponovo će od sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ujutru početi da prevoze putnike ka Banovom brdu.

Zbog pucanja vodovodne cevi na Bulevaru kralja Aleksandra, skraćene su tramvajske linije 5, 6, 7 i 14, dok će putnike od Vukovog spomenika do Ustaničke prevoziti autobusi sa oznakom 6A. Saobraćaj bi trebao u tom delu grada da bude normalizovan do 14 sati.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.